Karty Menu

Najważniejszy element sprzedażowy w każdej restauracji

Mogą przybierać rozmaite formy. Ekskluzywne, zabawne, tematyczne, w skórze, kolorowe, papierowe, designerskie, drewniane, wycinane laserowo, malowane, w kształcie tabletu …

Tych opcji jest cała masa ale nie zapominajmy, że menu ma swoją funkcję i musi być:

Efektowne

Efektowne

Menu to najważniejszy element POS w restauracji. Musi być efektowne, zgodne z designem wnętrza i charakterem restauracji.

Ma zachwycać!

Funkcjonalne

Funkcjonalne

To znaczy dobrze ułożone, leżące w ręku, do ogarnięcia na pierwszy rzut oka.

Bierzesz, oglądasz, zamawiasz!

Ma sprzedawać

Ma sprzedawać

Nie zapominajmy jednak o nadrzędnym celu – menu ma zarabiać, ma sprzedawać te produkty, które chcemy.

Nasze menu to potrafią! A Twoje?

Numerki na stoliki i inne stendziki

Organizujecie wesele, ustalacie rozmieszczenie gości …

… więc musicie mieć mniej lub bardziej dopasowane do stołu numerki, które pomogą w znalezieniu swoich miejsc szanownym personom.

Wprowadzacie nowe potrawy czy drinki?

Na pewno przyda wam się praktyczny stend, w którym znajdą się informacje o ofercie sezonowej, promocyjnej itp.

Pleksi / szkło akrylowe

Pleksi / szkło akrylowe

Czasem subtelne, czasem niewidoczne ale zawsze praktyczne.

Najważniejsza jest zawartość!

Drewno

Drewno

… praktyczne, trwałe, eleganckie.

To zawsze dobry wybór!

Miszmasz

Miszmasz

A może pojechać po całości? Czemu nie połączyć drewna, pleksi i metalu?

To może być dopiero efekt WOW!